Faaberg Akademiet2018-06-29T12:30:52+00:00

Faaberg Akademiet

Faaberg Akademiet (FA) er startet i sesongen 2017 og første dag var ved skolestart i august. Faaberg FA er overbygningen og huset både klubbens Akademi og Idrettsfritidsordning (IFO). Faaberg IFO følger skoleruta og er for barn i fra 1. til 4. klasse. Faaberg FA er for barn og ungdom i fra 5. til 8. klasse. Vi tilbyr henting av barn fra andre skolekretser. Faaberg IFO og FA er drevet av idrettsglede, begeistring og kompetanse. Både gutter og jenter er velkommen og det er ingen seleksjon.

Faaberg Akademiet (FA og IFO) har kun en sponsor som vil få synlig reklameplass og således eksklusiv rettighet til å synliggjøre sitt samarbeid med klubben.

Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern