Etter en lang sesongoppkjøring er det fredag kveld endelig klart for seriestart i 4. divisjon for menn. Vi har mottatt en statusrapport fra trenerteamet på A-laget.

På fredag 26.april braker det endelig løs med seriestart hjemme på Jorekstad. Da kommer Engerdal på besøk, et lag vi også møtte i fjor. Da vant Faaberg begge oppgjør med hhv 2-1 (H) og 1-3 (B). Vi håper vi kan gjenta bedriften på fredag.

Faaberg har spilt 5 kamper i vinter, hvorav to offisielle (NM-kvalik).
Resultater:
14.feb: Valdres-Faaberg 3-2.
6.mars: Faaberg-G19 4-1.
23.mars: 1. runde NM-kval. Faaberg-Trysil 2-1.
2.april: 2. runde NM-kval. Domkirkeodden-Faaberg 1-2.
5.april: Ringebu/Fåvang-Faaberg 0-9

I vinter har A-laget trent 3-4 ganger i uken, hvor også styrke og utholdenhet har blitt ivaretatt. Vi tjuvstartet før jul og satte i gang for fullt fra januar på Stampesletta. Treningsoppmøte var noe variabelt innledningsvis, men tok seg betraktelig opp ila vinteren. I en lang periode har det nå vært 16-20 mann på trening. Det tar tid å bygge lag og struktur. Sist sesong fikk vi satt en god defensiv organisering. Denne vinteren har det vært økt fokus på offensive relasjoner. Vi mener å ha fått på plass viktige prinsipper som vil gjøre at vi kan kjempe i toppen av årets tabell. Spillerstallen er også bedre og mer komplett denne sesongen. De fleste spillere er med fra forrige sesong og har etter hvert en del erfaring fra 4.div. Yngre spillere har kommet til, samt nye fjes som representerer både rutine og erfaring. Trener-teamet er også med videre fra forrige sesong, samt at vi har fått en nytt, og solid støtte-apparat på plass.

Det kribler i beina, og vi gleder oss til å komme i gang. Vi håper så mange som mulig har anledning til å besøke oss på Jorekstad og støtte våre gutter. Verdt å nevne er en rosin i pølsa allerede torsdag i neste uke, da kommer Vålerenga på besøk til 1.runde i NM.

Vel møtt på fredag og videre utover i sesongen!

John Trygve Aavik, trener A-lag.