Alt du trenger å vite om dugnader!

Dugnadene på Strandtorget er viktige for klubben. De strekker seg gjennom hele året og er en viktig inntektskilde for oss, vi nevner derfor den spesielt her. Oversikt over arrangement, lagvis dugnadsfordeling og full oversikt over alle dugnader i Faaberg Fotball finner du i dokumentene under.

Dugnader på Strandtorget:

 • Hver lørdag, fra 15. april til 15. november skal Faaberg Fotball stille med 2 voksne (evt. 1 voksen og 1 spiller f.o.m G/J 10) til å være ryddevakt på Strandtorget fra kl. 08.30 – 10.00.
  Disse vaktene fordeles jevnt utover lagene på yngres avdeling (6-12 år).

 • Hver lørdag, fra 15. november til 15. april skal Faaberg Fotball stille med 4 voksne til å være parkeringsvakt på Strandtorget fra kl. 10.00 – 16.30.
  Disse vaktene fordeles jevnt mellom lagene på ungdom og senior.
  Første vakt: kl. 10.00 – 15.00 (2 personer)
  Andre vakt: kl. 11.30 – 16.30 (2 personer)

 • Listene for disse rydde- og parkeringsvaktene sendes ut til lagenes foreldrekontakter/ evt. lagledere. Foreldrekontaktene/ laglederne er ansvarlig for å fordele dugnadsvaktene mellom foreldrene på sine respektive lag, og deretter returnere tilsendte lister ferdig utfylt med navn og mobilnummer på foreldrene til post@faabergfotball.no 

Dugnad i Faaberg Fotball

Faaberg Fotball er en klubb som er tuftet på frivillig innsats. Vi hadde ikke klart å flytte kunstgresset fra hovedbanen til Moenbanen og lagt nytt kunstgress på hovedbanen etter flommen i 2011 dersom det ikke hadde vært for dugnadsinnsatsen og samhandlingen i klubben. I tillegg kan vi vise til kiosken/ bua på Moenbana og klubbhuset i Søndre Sving, som også ble satt opp i god dugnadsånd.

Dugnadstimene som legges ned i klubben er avgjørende for at medlemmene våre skal kunne få et godt aktivitetstilbud, gode treningsfasiliteter, ha gode medlemsforsikringer samt opprettholde lave medlemskontingenter.

Årlig stiller vi opp på flere arrangementer som gir gode penger inn i klubbkassa, både ved Russetreffet, rydde- og parkeringsvakter på Strandtorget, 4. dagsfesten og mer til. Uten den formidable innsatsen som klubbens medlemmer bidrar med under FaabergTurneringen, hadde det ikke vært mulig for oss å gjennomføre et slikt vellykket arrangement. At vi stiller opp på dugnader er viktig for omdømmet til klubben, og gjør at sponsorene ønsker å fortsette sine samarbeid med oss.

OPPSKRIFT SJOKOLADEKAKE FAABERG FOTBALL

Oppskriften på sjokoladekake er som følger:

7,5 dl hvetemel

6 dl sukker

0,75 dl kakao

5 ts. Vaniljesukker

5 ts. Bakepulver

3,75 dl kaffe

3,75 dl smelta smør og 5 egg

Bland alt det tørre godt sammen. Tilsett kaffe, smør og egg. Helles i stor langpanne. Stekes ved 180 grader i ca. 30 minutter.

Glasur: 50 gram smelta smør, 0,5 dl kaffe, 3 ts. Kakao, 2 ts. Vaniljesukker og ca. 10dl melis. Røres sammen til passe tykkelse, og smøres over kaka.

NB! Ikke del opp kaka, for det gjør de som jobber i Notvarpet. Ikke ha på strøssel eller annen kakepynt.

OPPSKRIFT VAFFELRØRE FAABERG FOTBALL

Oppskriften gir 4 liter vaffelrøre.

1,2 kg hvetemel

1 liter helmelk

1 liter kulturmelk

400 g margarin

250 g sukker

2 t-skjeer vaniljesukker

5 egg

Leveres på 2 stk fulle 1,5 liters plastikk brusflasker eller i 2 stk 2-liters isbokser.