Det nærmer seg årets julekalender

Tradisjonen tro blir det også i år Julekalender i samarbeid med Eidsiva Bredbånd. Hver dag i desember dukker det opp et spørsmål på vår side på Facebook.

Det har nå mer blitt en årlig tradisjon med en julekalender på Facebook for Faaberg. Den blir skåret over samme lest som tidligere år, og hver dag i desember dukker et spørsmål opp. Det blir som vanlig tre ulike svaralternativer, hvor ett er korrekt.

Innen kl. 22.00 samme dag må svar avgis på sms til 2229. Man bruker kodeord: FAABERG. Husk også svaralternativet etter kodeordet.

Hver kveld trekker vår datamaskin ut en heldig vinner, og dagspremien er Sesongkort til A-lagets hjemmekamper på Jorekstad i 2019. Enkelte dager vil vi også inkludere en tilleggspremie/gavekort.

Hovedpremien er gitt av Eidsiva Bredbånd, og Eidsivanissen gir i år en Apple TV til vinneren som blir trukket ut 24. desember.

Vi håper på stort engasjement og mange svar hver dag. Følg med på vår side her på Facebook fra 1. desember.

Gavehilsen

Begeistringsutvalget

By |2018-11-29T14:01:38+00:00november 28th, 2018|Nyheter|0 Comments
Denne nettsiden bruker cookies og tredjeparts tjenester for å forbedre brukeropplevelsen. ||Personvernpolicy || Innstillinger Ok

Google Analytics

Disse informasjonskapslene lagrer informasjon om treff på sidene våre. All informasjon som lagres er anonym/ikke personlig og brukes av Faaberg Fotball kun til å se statistikk over antall besøkende.

Brukeropplevelse

Tredjepartstjenester er funksjoner/programmer som gir oss mulighet til å lage en bedre og mer interaktiv side. Eksempler er Facebook-likes og Youtube-videoer. Faaberg Fotball lagrer ikke og kan ikke se eller bruke noe av denne informasjonen.

Personverninnstillinger

I denne hurtigmenyen kan du gjøre endringer i personverninnstillingene dine ved bruk av Faaberg Fotballs nettside. For fullstendig informasjon om personvernpolicy for Faaberg Fotball kan du lese på vår side om personvern