Mange husker kanskje reklamen som sa at «du kommer deg ikke frem sånn helt uten Widerøe». Dette gjelder i stor grad også for Kick-Off. Vi benytter her anledningen til å takke alle som gjør det mulig.

Onsdag var det igjen klart for Kick-Off i Faaberg Fotball, og hvilket avspark vi fikk på jubileumsesongen vår. Så er det en gang slik, at Kick-Off ikke blir en suksess uten at den utvidede fotballfamilien vandrer i takt. Vi ønsker her å rette oppmerksomheten til alle som bidrar.

Vi ønsket oss rekord i antall deltakere, og det fikk vi på onsdag. Ca. 340 små og store personer hadde tatt turen, og dette gir unektelig et massivt uttrykk i Idrettshallen. Dette skapte ekstra god stemning, og for en allsang! Det er også herlig å se at fotballfamilien vandrer i takt og stiller lojalt opp omkring et slikt signalarrangement. Vi må vandre i takt, i fall vi skal bygge intern stolthet og kultur.

En stor takk til Leo som har komponert en ny melodi i anledning av at vi er 100 år. Den må sies å være svært vital for en 100 åring. Muligens ikke så lett å synge til første gangen, men den fester seg etter et par avspillinger. Så skal vi ikke glemme teksten som vi kort og godt kan si er eventyrlig morsom.

Det er også på sin plass å takke Joakim som var kveldens konferansier. Han ledet forsamlingen trygt igjennom, og ikke minst en stor takk for en herlig monolog som åpnet årets Kick-Off.

Takk også til Marthe Stine for velvalgte ord til forsamlingen fra scenen. Her var det mye å ta til seg for både liten og stor. Vi er så flinke som det vi blir i lag, og det bør alle huske på i hverdagen.

En særskilt takk går til Lillehammer Lyd og Lys. Det er fantastisk hvordan man kan forvandle en Idrettshall med lyd og lyssetting. Massive rytmer når lagene gikk opp på scenen og herlig support med all øvrig tilrettelegging, både i del en og to av arrangementet. Vi tenker kort og godt at potensialet i hallen er maxet den Kristian og hans stab på laget. De er også selvfølgelig en av mange bedrifter som er Faaberg Partner.

Vi takker også for hyggelig hilsen i fra vår Ordfører og ikke minst også for at han i en meget hektisk hverdag fant tid til å ta turen.

Så takker vi Åge for flotte ord fra scenen til hele forsamlingen. I tillegg takker vi både han og Daniel for en flott runde to ifm. programmet til klubbens Samarbeidspartnere. Her er det også på sin plass å takke Kontorleverandøren og MENT for bistand. De er begge Faaberg Partnere, og sammen spilte vi hverandre gode under del to av Kick-Off.

Det blir heller ingen Kick-Off uten bistand fra vår gode nabo, Forsvaret. I alle år har det vært en flott dialog mellom militæret og idretten på Jørstadmoen, og vi takker for bistand i følge med rigging og klargjøring av Idrettshallen til Kick-Off. Det er et lite vindu vi har til disposisjon for å bli ferdig.

Til slutt retter vi en takk til Terje og Jorekstad for godt samarbeid omkring booking av hallen og logistikk knyttet til gjennomføringen. Alt gikk på skinner denne onsdagen.

Så helt til slutt. Skulle vi nå ha glemt noen, så sier vi tusen takk også til dere!

Vi ønsker hele Faabergfamilien lykke til i sesongen 2019.

Avsparkhilsen
Begeistringsutvalget