I høstferien 2019, 30 september til 2 oktober får Faaberg Fotball besøk av Champions League vinner Liverpool FC med sitt Liverpool Academy på Jorekstad.

Liverpool Footballkubb er anerkjent over hele verden som en av eliteklubbene med et verdensomspennende rykte. De setter ære i å skape det beste miljøet for utvikling av unge spillere, både som fotballspillere og som mennesker.

De har en veldig spesiell filosofi som er godt kjent av deres spillere, ansatte og fans, er anerkjent over hele verden, og gjør at de skiller seg bort fra andre fotballklubber. Karakteristikk av «Playing the Liverpool Way” var ikke mer tydelig enn i 2005 og Champions League-finalen. Lagånd, hardt arbeid, besluttsomhet og evne til å overvinne hindringer i livet, og ikke minst spille med verdighet og fair play. Disse er alle verdier og egenskaper de ser etter i sine spillere.

De siste 50 årene har klubben vært i forkant av både britisk og europeisk fotball, og har vunnet mange mesterskap og europeiske klubbturneringer. I løpet av denne tiden har det vært en konsekvent tradisjon for å utvikle toppspillere, særlig fra Liverpool-akademiet: Steven Gerrard er det ultimate eksempel på et ”hjemmelaget” talent som rangerer på toppen av den verdensomspennende sporten.

Vi er veldig stolte over å kunne være gjester for Liverpool og håper at spillere fra nær og fjern melder seg på dette arrangementet. Det er åpent for spillere fra 6 – 14 år.

Påmelding gjøres her: Påmelding Liverpool Academy Faaberg Fotball, Lillehammer

Velkommen til Jorekstad og Lillehammer i høstferien 2019!