VIL DU VÆRE MED PÅ LAGET?

Faaberg Fotball er en klubb som betyr mye for mange. Klubben har tilhold på Fåberg og aktiviteten er knyttet opp mot anlegget på Jorekstad. Faaberg har en stolt historie og har tidligere spilt på nest høyeste nivå i Norge og prestert meget godt i NM (Cup). Klubben organiserer fotballaktivitet fra alderen seks år og eldre. Klubben har jente- og guttelag i de fleste aldersklasser samt seniorlag på herresiden.

Fotballfamilien på Fåberg er i vekst og klubben preges i dag av en positiv ”drive”. Klubben er tuftet på kontinuitet, kultur og kompetanse og man har et tydelig verdigrunnlag som danner rammer for en tydelig profil og omdømme, så vel innad som utad. Anlegget på Jorekstad eies av klubben selv, og dette skaper en sterk identitet, stolthet og dugnadsånd.

Faaberg Fotball er også som en av få klubber i fotballkretsen valgt ut til å delta i fotballforbundets kvalitetsklubbprosjekt som har til hensikt å stimulere til god klubbutvikling. Her måles vi på aktivitet, organisasjon, kompetanse samt samfunns- og verdiarbeid.

I 2014 ble også Faaberg Fotball valgt av fotballforbundet som årets Fair Play klubb i fotballkretsen. Denne prestisjetunge prisen kom på bakgrunn av vårt arbeid knyttet til kontinuerlig kompetanseheving, vår vilje til å ta samfunnsansvar, ryddig økonomistyring og den årelange tradisjonen med Faaberg-Turneringen.

Vi har det morsomt i Faaberg Fotball og vi er ikke redd for å stikke nesen fram, ei heller for å skille oss litt ut. Nedenfor finner du ulike muligheter for å bli en del av laget. Har du en helt egen idé, så diskuterer vi gjerne også det!

0%
Begeistring!

SPONSORKATEGORIER:

Faaberg Lauget

Les mer!

Faaberg Lauget

Faaberg Lauget er profilert på klubbens drakter, enten det er på lag i Yngres avdeling, i Ungdoms- eller Seniorfotballen. Dette er våre fremste samarbeidspartnere. Faaberg Lauget består av Generalsponsor, utstyrsleverandør og de øvrige samarbeidspartnerne benevnes som medlemsbedrifter i Faaberg Lauget. Innen Faaberg Lauget er det bransjeeksklusivitet. Pris fra 35 000,- per år.

Faaberg Kompetanse

Les mer!

Faaberg Kompetanse

Faaberg Kompetanse består av betydelige bidragsytere på lik linje som medlemsbedriftene i Faaberg Lauget, men disse bedriftene er ikke profilert på klubbens drakt. Vi avtaler særskilte løsninger knyttet til profilering og eksponering for den enkelte medlemsbedrift i kategorien Faaberg Kompetanse. Innen Faaberg Kompetanse er det bransjeeksklusivitet. Pris fra 25 000,- per år.

Faaberg-Turneringen

Les mer!

Faaberg-Turneringen

Faaberg Turneringen er en av Norges flotteste og mest suksessrike turneringer for barn opp til 14 år. Turneringen arrangeres årlig i august, den siste helgen før skolestart. Med ca. 300 deltakende lag årlig og om lag 5 000 besøkende gir Faaberg-Turneringen en unik mulighet for profilering. Innen Faaberg-Turneringen er det bransjeeksklusivitet. Pris fra 25 000,- per år.

Faaberg MyKid Barnehage NM

Les mer!

Faaberg MyKid Barnehage NM

Faaberg MyKid Barnehage NM er en bedriftsturnering i fotball for ansatte i barnehager i hele Norge. Vi tilbyr både tittelsponsorat og muligheter for bedrifter til å bli pedagogiske samarbeidspartnere. Innen Faaberg MyKid Barnehage NM er det bransjeeksklusivitet knyttet til tittelsponsoratet. Pris fra 10 000,- per år.

Faaberg Bussen

Les mer!

Faaberg Bussen

For Faaberg Fotball er det viktig å ta samfunnsansvar og opptre ansvarlig utenfor banen, blant annet i trafikken. Faaberg Bussen er et samarbeid med HKB Turbuss som sikrer trygg transport for mange lag i klubben. Innen Faaberg Bussen er det bransjeeksklusivitet. Pris fra 15 000,- per år.

Faaberg TV

Les mer!

Faaberg TV

Faaberg Fotball har en egen kanal på YouTube. Vi har en langsiktig målsetting om å utvikle denne kanalen til Faaberg TV. Vi ser verdien av levende bilder og lyd og dette er en kanal i rask vekst. Innen Faaberg TV er det bransjeeksklusivitet. Pris fra 10 000,- per år.

Faaberg Partner

Les mer!

Faaberg Partner

Å være Faaberg Partner vil si at du er en viktig samarbeidspartner til Faaberg Fotball, men du er ikke profilert med draktreklame. Derimot kan du blant annet være synlig med stadionskilt, og du kan bidra med både penger, produkter, varer og tjenester som hjelper Faaberg Fotball innenfor mange ulike områder. Innen Faaberg Partner er det ikke bransjeeksklusivitet. Pris fra 5 000,- per år.

Faaberg Matchsponsor

Les mer!

Faaberg Matchsponsor

Vi har et eget opplegg for bedrifter som har lyst til å bruke A-lagets hjemmekamper som utstillingsvindu. Samarbeidspartnere i Faaberg Lauget har fortrinnsrett til å være kampsponsor, men vi har noen kamper årlig som selges til eksterne bedrifter. Å være kampsponsor gir synlighet i GD i tillegg til eksponering under kamparrangementet på Jorekstad. Innen Faaberg Matchsponsor er det ikke bransjeeksklusivitet. Pris fra 4 000,- per år.

Faaberg Shop

Les mer!

Faaberg Shop

Faaberg Shop er en ny satsing fra 2017. Vi etablerer egen nettbutikk for å selge Faaberg-produkter og Faaberg-kolleksjonen. Vi tar mer enn gjerne gjerne i mot kreative tips og ønsker for å skape en best mulig butikk! Interesserte samarbeidspartnere må også gjerne kontakte oss for en uforpliktende samtale.

Jorekstad Stadion

Les mer!

Jorekstad Stadion

Jorekstad Stadion kan bli din egen merkevare gjennom et stadionsponsorat. Fra 2018 tilbys mulighet for å la varemerker bli en del av stadionnavnet. Navn vil bli gjenstand for forhandling, og det er en forutsetning av sponsoratet er sammenfallende med vår verdigrunn. Innholdet i denne avtalen forhandles og vil skreddersys til en aktør som ønsker å benytte denne muligheten. Pris: fra 250 000,- per år

Faaberg Akademiet

Les mer!

Faaberg Akademiet

Faaberg Akademiet (FA) startet ved skolestart 2017. Faaberg FA er overbygningen og huset både klubbens Akademi og Idrettsfritidsordning (IFO). Faaberg IFO følger skoleruta og er for barn fra 1. til 4. klasse. Faaberg FA er for barn og ungdom i fra 5. til 8. klasse. Faaberg Akademiet (FA og IFO) har kun èn sponsor som vil få synlig reklameplass og således eksklusiv rettighet til å synliggjøre sitt samarbeid med klubben. Pris: fra 100 000,- per år

Begeistringsutvalget i fine fargebilder:

Jostein Wahl
Jostein WahlSponsorsalg/ sponsoroppfølging
Mobil: 976 75 776
Jennie Furulund
Jennie FurulundSponsorsalg/ sponsoroppfølging
Mobil: 415 57 540
Stilling ledig!
Stilling ledig!Arrangementsansvarlig
Vil du bidra? Kontakt oss for en prat!
André Winje Arntzen
André Winje Arntzen
Jørn Dissen
Jørn DissenWebmaster & klubbjournalist
Mobil: 958 01 269
Anne-Berit Solheim
Anne-Berit SolheimKampanjeansvarlig