Onsdag 3. april klokken 18:00 sparker vi for alvor i gang jubileumssesongen i Faaberg Fotball. Vi gleder oss over å kunne presentere ny supportersang og at Åge Hareide tar turen til Jorekstad denne kvelden.

Velkommen til hele familien
En god, årlig tradisjon i Faaberg Fotball er å markere starten på fotballsesongen for alle lag i klubben. Kick-Off er et arrangement for hele klubben, og fra kl. 18.00-19.30 presenterer vi alle lag i klubben fra scenen i Idrettshallen på Jorekstad. Dermed skaper vi oppmerksomhet omkring den brede og gode aktiviteten som skjer i klubben. Vi håper på stor glede og entusiasme når alle lag presenteres fra scenen og husk – arrangementet er åpent for absolutt alle. Her kan man ta med seg hele slekta om man vil, og medlemskap i klubben er ikke noe krav.

100% ny og original Faabergsang
Kick-Off markerer også for alvor starten på jubileumsåret hvor i september feirer at FIL er 100 år. I den forbindelse kommer vi også til å lansere en helt ny, moderne Faabergsang, som vil få sin premiere denne kvelden.

Velkommen til våre Samarbeidspartnere
Selv om vi er en breddeklubb er det viktig å gi noe tilbake til nå snart 70 samarbeidende bedrifter, og i kamp to under Kick-Off, fra 19.30-21.30 gjør vi nettopp det. Vi har hatt mange sterke fotballpersonligheter på besøk på Kick-Off opp igjennom årene, og her kan nevnes både Kjetil Rekdal, Per Joar Hansen og Roger Finjord. I år får vi besøk av Åge Hareide, og vi er begeistret over at han i en hektisk hverdag har tid til å ta turen til Jorekstad. Fremfor et foredrag, blir det i år en fotballprat med Åge i go`stolen, hvor han berører flere tema fra sitt innholdsrike liv i fotballen. For å lose dette i havn, har vi også fått Daniel Høglund, kjent fra Viasat sitt CL-studio, til å gjøre dette. Vi tenker at dette er en real bakromspasning til våre Samarbeidspartnere, og håper at dette tas godt i mot av våre støttespillere. Vi gleder oss.

Husk å møte i god tid onsdag 3. april. Vi har avspark kl. 18.00, så vær ute litt før.

Velkommen til jubileumssesongen 2019!