A-laget er godt i gang med forberedelsene til neste sesong, og oppkjøringen er inne i sin tredje uke. Vi har gjennom vinteren forsterket stallen med flere nye spillere og vi føler vi er i rute til å kunne kjempe i toppen av 4. divisjon i 2019.

Inn portene på Jorekstad har Filip Ziolko, Stig Andre Jørgensen, Tomas Varpestuen og Andreas Håbakk kommet. Filip er en lokal angrepsspiller fra Baklivegen som de siste sesongene har spilt på østsiden av Lågen hos LFK. Vi er veldig optimistiske på hva denne kraftpakken av en angrepsspiller kan levere for oss. Stig Andre Jørgensen er vår tidligere kaptein som nå har vendt tilbake etter to år i Storhamar. Stig står for rutine, og er det vi i Faaberg kaller hel ved. Andreas Håbakk har vært årets kaptein hos våre gode venner i Flisa Fotball. Andreas er som Filip angrepsspiller, og vi gleder oss til nettsus på Jorekstad. Den siste spilleren inn i garderoben på Jorekstad er Tomas Varpestuen. Frøningen har tidligere vært å se mellom stengene på Stampesletta og på Blåbærmyra i Valdres. Vi er veldig fornøyde med å ha en ny keeper på plass.

Vi har også i høst hentet opp tre lokale ungutter fra vårt G19 lag. Belal Jamali, Peiman Taimuri og Sander Rudsar er fra sesongen 2019 en fast del av A-stallen. Det blir spennede å følge utviklingen til disse tre lovende ungguttene.

Vi har også forsterket trenerapparatet i klubben. Inn kommer Bjørn Karusbakken som ny keepertrener. Bjørn sitter på en enorm kompetanse rundt keepertrening, og har en UEFA A-lisens. Han vil inngå i et samlet trenerteam på A-laget sammen med Jan Rune Teigen, John Tryve «Limer’n» Aavik og Espen Larsen. Bjørn skal også ha ansvaret for keeperne på G19, samt være en hjelpende hånd til keepertrenere i yngres avdeling. Vi er veldig fornøyde med å ha Karusbakken tilbakle hjemme på Jorekstad.

Hovedtrener Jan Rune Teigen og Sportssjef Henning Brendstuen er meget fornøyde med signeringene som er gjort gjennom høsten, og mener at disse spillerne vil kompletere en allerede god stall i Faaberg Fotball. Klubben vil i løpet av januar presentere målsetningene for sesongen 2019, samtidig som også klubben presenterer sin nye Sportsplan som blir styrende for klubben på alle nivåer i årene som kommer.

A-laget vil med dette ønske alle sine trofaste tilskuere og supportere en riktig god jul, og håper å se dere alle på Jorekstad i 2019!